Ruitenwasser

CL-Cleaning, uw ervaren ruitenwasser

Bij ruitenwasser CL-Cleaning reinigen we alle soorten ramen en omlijstingen, en daarbij gaan we op de traditionele manier te werk: met een spons, ruitenreiniger en wisser! Sinds dit jaar bieden wij ook ruitenreiniging met osmose aan, een aanrader voor ruiten langer proper te houden. Doordat we alles met de hand doen, verloopt het schoonmaakwerk erg nauwkeurig en gedetailleerd, voor een sprankelend resultaat.

U maakt er best een prioriteit van om uw ramen periodiek te laten schoonmaken. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het immers wordt om hardnekkig vuil nog te verwijderen dat door de weersomstandigheden het glas van uw woning of kantoorgebouw heeft aangetast. Daarnaast komt een regelmatige reiniging de duurzaamheid van uw raamomlijstingen alleen maar ten goede.

Wist u dat we enkel werken met de beste schoonmaakproducten in de branche, die bovendien een zeer lage ecologische voetafdruk nalaten? Dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaaksector weten we hoe we handmatig de beste producten moeten selecteren voor verschillende soorten oppervlakken. Glas, kunststof, hout, aluminium, beton of metaal? We hebben voor alles een geschikte oplossing klaar!

Wilt u bellen voor vrijblijvende informatie, of meteen een afspraak met ons maken? Dat gaat allemaal vlot en makkelijk. Onze raamexperts gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag, of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijven, fabrieken, kantoorgebouwen, winkeletalages, schoolgebouwen of andere openbare instellingen. In alle omstandigheden passen we voor onze ruitenwassers strikte veiligheidsnormen toe.

We helpen u graag met het opstellen van een planning voor de periodieke reiniging van uw ramen en omlijstingen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken, en bent u gerust dat we op de afgesproken data ter plaatse zijn om de werken uit te voeren. Contacteer ons dus vandaag nog, en dankzij onze glasheldere communicatie is uw eerste afspraak zonder kopzorgen ingeboekt!

Hebt u nood aan een schoonmaakbedrijf?

Dan is CL-Cleaning uw firma. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s