Schoonmaakbedrijf

CL-Cleaning, uw betrouwbare partner voor een vlekkeloos schoonmaakresultaat

Met de professionele schoonmaakhulp van CL-Cleaning bent u verzekerd van een vlekkeloze leef- of werkomgeving! Ons schoonmaakbedrijf bedient voornamelijk de Belgische kust, van Oostende tot De Haan.

Onze eigenaar, Christiaan, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Na jarenlang in een vooraanstaande functie met grote verantwoordelijkheden te hebben gewerkt, besloot hij dat bepaalde aspecten binnen de branche dringend verbeterd konden worden.

Ontdek de voordelen van samenwerken met CL-Cleaning

Met een schat aan ervaring van meer dan 25 jaar in de schoonmaaksector, kan eigenaar Christiaan trots steunen op zijn diepgaande kennis en expertise. Gedurende vele jaren bekleedde hij een vooraanstaande functie met aanzienlijke verantwoordelijkheden, waarin hij een diepgaand inzicht verwierf in de nuances en uitdagingen van de branche. Het was tijdens deze periode dat Christiaan besefte dat er ruimte was voor verbetering en dat bepaalde aspecten binnen de schoonmaakindustrie aanzienlijk efficiënter en effectiever konden worden aangepakt.

Met een duidelijke visie en vastberadenheid richtte Christiaan in november 2015, samen met zijn toegewijde familie, CL-Cleaning op. Het bedrijf werd geboren uit een diepgewortelde passie om de standaard in de schoonmaaksector te verhogen en klanten een ongeëvenaarde service-ervaring te bieden. Christiaan brengt niet alleen zijn uitgebreide kennis en vaardigheden naar voren, maar ook zijn uitgebreide professionele netwerk van waardevolle contacten. Hierdoor is geen enkele uitdaging te groot voor CL-Cleaning.

Wat kan u verwachten?

Bij CL-Cleaning werken we exclusief met schoonmaakproducten die momenteel worden erkend als de meest milieuvriendelijke in de sector. Waar andere bedrijven vaak kiezen voor goedkope schoonmaakmiddelen, streven wij ernaar om uitsluitend met hoogwaardige producten te werken.

Onze werkwijze volgt het DKS (Dagelijks Kontrole Systeem), een systeem dat wordt beschouwd als een kwaliteitslabel in de branche en garant staat voor professionele dienstverlening. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijfspand brandschoon wordt achtergelaten.

Wacht niet langer en neem snel contact met ons op. Vertrouw op ons ervaren team van professionals die weten wat het betekent om echt “schoon” te zijn.

Wenst u ons in te schakelen om ramen te wassen bij u thuis of bij uw bedrijf?

Dan is CL-Cleaning uw firma. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden

U kunt o.a. op ons rekenen in de volgende regio’s